Så väljer du trappstädning

Tjosan, även om jag för det mesta skriver om bilar ska detta inlägg handla om trappstädning, någonting som flera av er har förmodligen har varit tvungna att göra, eller kommer att vara tvungna att göra det någon gång i framtiden

Jag har nyligen flyttat in i en ny lägenhet som ligger på tredje våning utan hiss och det är så välstädade trappor så jag frågade hyresvärden vem som städar dem. Han svarade mig att det är ett företag inom trappstädning i Malmö som heter Allservice i Malmö som städar dem 3 gånger i veckan och lämnar alltid gör jobbet bra Trappstädaren säger alltid att han inte kan få upp all smuts och att han kommer att lämna kvar en del till nästa gång, men det görs på ett sådant sätt att ingen märker det när de går upp eller ner för trapporna. En vän till mig som bor i ett annat område är inte nöjd med trappstädningen så jag föreslog att han kontaktar Allservice i Malmö för att få en offert på trappstädning som han sen kan lämna till hyresvärden. Jag tror att hans trappstädning kommer att göras av detta företag snart.

Nu ser min trappstädning inklusive trappsteg och räcken fantastiskt ut, som ny allt vore nytt . De rengjorde även takrännan högst upp i huset vilket är väldigt skönt när det regnar! Ett stort tack till Allservice i Malmö. Funderar ni på något så kan gå till deras webbplats och få en offert för trappstädning. Ni kan skriva nere i kommentarerna ifall du har något du vill tillägga.

Jag tror att Allservice i Malmö är lättare att kontakta via telefon där du kan få en offert på vad det skulle kosta om de gjorde din trappstädning istället för att kontakta dem via mail. De kommer även ut och gör en trappstädning åt dig om det är det du behöver. Värt att kolla upp!