Pålitlig och prisvärd bilservice i Umeå

Ännu en dag med stålande sol och behagliga temperaturer. Som vanligt ska jag ta mig en stund till att skriva några inlägg innan jag sätter igång med maten. Jag tycker inte jag gör annat än att laga mat men en sak är i alla fall riktigt bra, och det är att bilen nu funkar igen så att jag slipper sitta på bussen med alla matkassarna när jag storhandlar en gång i veckan. Jag kom att tänka på detta när jag var och handlade häromdagen för jag hade då strax innan hämtat bilen på en bilverkstad som utför bilservice i Umeå. Jag hade nämligen besiktigat bilen och fått några tvåor som jag ville åtgärda så snart som möjligt och jag valde då att vända mig till Överboda Bilservice i Umeå eftersom jag vänt mig till dem innan och blivit riktigt nöjd och belåten. 

Nu råkade det vara så att jag inte hade bilen under några dagar för den var ju inlämnad på verkstad, och jaghade inget annat att välja på än att ta bussen både när jag skulle till jobbet men även när jag åkte och handlade. Jag kan väl lugnt säga att det inte var någon hit att åka buss och trots att jag inte bor mer än 100 meter från busshållplatsen var det ändå tungt att bära två fullproppade matkassar, speciellt i den värmebölja som råder just nu. Hur som helst så vill jag rekommendera er som söker en bilverkstad som utför bilservice i Umeå att vända er till Överboda Bilservice i Umeå. De är anslutna till Autoexperten vilket borgar för kvalitet och ett noggrant utfört arbete. Nog talat om detta! Jag ska starta ugnen nu och sätta in en potatisgratäng så att maten blir klar innan ungarna kommer hem från fotbollsträningen!