Södermalms Bil & Gummi

Hej där på er alla! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra dag idag, det har i vilket fall jag haft trots att jag blev dyblöt i regnet när jag var ute med hunden. I det här inlägget så ville jag ta upp det här med att det finns en så bra bilverkstad på Södermalm som även säljer fälgar och däck. Det här är nämligen någonting som har varit något enormt efterfrågat här på min blogg, särskilt sedan flera av har missat att tiden för när sommardäcken ska bytas till vinterdäck redan har passerat. Byt däck snart, och gärna hos denna bilverkstad på Södermalm. 

Just idag när det regnar och det ska frysa på senare ikväll är det verkligen tur att jag har bra vinterdäck på bilen, det är nya kvalitetsdäck och jag har köpt dem av Södermalms Bil & Gummi. Jag känner att det verkligen är farligt för er med sommardäck att trotsa lagen och åka ut i era bilar när blixthalkan slår till och därför skulle jag som sagt ta och rekommendera denna bilverkstad till er. Personalen är verkligen hur duktiga som helst på det som de sysslar med och jag kan varmt rekommendera att ni kikar vidare på dem ifall ni nu är intresserade. Som ett extra litet plus i kanten så är ju deras medarbetare mycket trevliga att ha att göra med, vilket gör att man gärna vill återvända till Södermalms Bil & Gummi. Hur som helst så hoppas jag nu att ni tycker att det här är en bra rekommendation och att ni faktiskt tar och kikar lite närmare på Södermalms Bil & Gummi på deras sida. Hör sedan av er till dem, och jag lägger in en liten länk här någonstans så att ni smidigt kan klicka er vidare till deras egen sida.